donderdag 23 januari 2014

Als je niks te doen hebt.

De bike staat lekker warm in de stalling en er is erg weinig te doen op motorgebied. Behalve dat de verzekering weer duurder geworden is. Dus ga me daar weer eens op informeren.

Heb me volledig weer op het darten gestort en probeer mijn oude vorm weer terug te krijgen. Makkelijk is dit absoluut niet. Ben steeds aan het rommelen met mijn materiaal en heb nu voor mezelf vastgesteld dat ik met de setting en de Target Carrera C10 pijlen van 24gram die ik nu gebruik aanhoud en niet meer ga wisselen. (heb de 22garm omgewisseld voor 24 gram.)

 Het ligt niet aan materiaal maar aan mijn zelfvertrouwen, want op moment dat het nergens om gaat en een gezellig potje gedart wordt lukt het perfect en vallen de scores erg goed maar wanneer er druk op de ketel staat stort alles in. Hier moet ik iets op vinden en moet eraan gewerkt worden.
Heb een speciale kamer voor mezelf gemaakt, om lekker te kunnen gooien en te oefenen.
Had meteen van de verbouwing van onze slaapkamers mezelf een kamer toegeƫigend en deze helemaal geschikt gemaakt voor het darten.
Vind m geweldig geworden. 

2 opmerkingen:

 1. Mooie foto's van je kamer Ron. En in 't echt is ie minstens zo mooi.
  Nu lekker ontspannen genieten van je sport en af en toe aan die mooie tafel met krukken zitten om een Bacootje te drinken :)

  Fijne avond nog.
  Groetjes,
  Sanny

  PS Het zou fijn zijn als je die controle met nummers intypen bij het plaatsen van een reactie uit zet. Nogal omslachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thx Sandra,

  Nummertjes blijven helaas. Das voor de spambots, anders staat er in mum van tijd allemaal zooi in de opmerkingen.

  BeantwoordenVerwijderen